De Eendracht Cultuurhuis – Programma ’16 ’17

TOMMIE CHRISTIAAN EN SJORS VAN DER PANNE Mannen Huilen Niet

TOMMIE CHRISTIAAN EN SJORS VAN DER PANNE: Mannen Huilen Niet

Zaterdag 4 juni 2022, 20:15

Sjors van der Panne en Tommie Christiaan zijn aan elkaar gewaagd. In een nieuw gezamenlijke theatertour ‘Mannen Huilen Niet’ zingen beiden de songs die voor hen passend en typerend waren in de mooiste en minder mooie momenten in hun leven. Een grote uitdaging want nooit eerder stonden deze muzikale tegenpolen samen op 1 podium. In het theateravontuur zullen de heren uiteraard elkaar ook samen vinden in een aantal prachtige duetten die zij nooit eerder hebben gezongen.

Prachtige bewerkingen van eigen songs en bekende nummers van oa Racoon, Liesbeth List, Trijntje Oosterhuis, Frank Boeijen, Ramses Shaffy, Van Dikhout, Willeke Alberti en Maaike Ouboter.

Tussen de songs door bespreken de mannen thema’s als liefde, verdriet, energie en hoop met elkaar. Waar zit het verschil en waar de overeenkomst? De mannen hebben het afgelopen anderhalf jaar totaal verschillend beleefd. Tommie werd in maart voor de tweede keer vader en kon zijn geluk niet op, terwijl Sjors te kampen kreeg met het verlies van een aantal dierbaren. Beiden misten de bühne en het applaus. Tommie improviseerde een bestaan als hovenier en Sjors vond uiteindelijk de rust om mooie nieuwe songs te gaan schrijven.

  • Bestel Kaarten Telefonisch
Klik op de winkelwagen om de voorstelling aan uw bestelling toe te voegen. De genoemde prijs is inclusief één pauzedrankje.
Datum Type plaats Prijs

Ook in De Eendracht dit Seizoen

MARLON KICKEN: Draadloos
MARLON KICKEN
MAARTEN VAN ROSSEM: Theaterlezing
MAARTEN VAN ROSSEM
CHRISTEL DE LAAT: Hoe dan?! (reprise)
CHRISTEL DE LAAT
Literair Café: Herman Pleij
Literair Café
EVI HANSSEN: Sinds ik niet meer drink
EVI HANSSEN
MAARTEN WESTRA HOEKZEMA EN MARTIJN CRINS: Duoprogramma
MAARTEN WESTRA HOEKZEMA EN MARTIJN CRINS