veelgestelde vragen en antwoorden


Gaan alle activiteiten door i.v.m. het corona virus?

Ja, alle kunst- en cultuurbeoefening mag doorgaan. de horeca en het theater is nog gesloten.

LAATSTE NIEUWS CORONA VIRUS


Culturele locaties zijn open voor kunst- en cultuurbeoefening

Locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals KunstLokaal & De Eendracht zijn open voor alle vormen van beoefening. Het gebruik van mondkapjes is binnen verplicht vanaf 13 jaar. Er is geen publiek toegestaan en er moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Voor volwassenen is gebruik van een coronatoegangsbewijs verplicht. De Bibliotheek is in principe bemand geopend tussen 14:00 en 17:00 uur en is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs. Er geldt een verplichte sluitingstijd voor alle locaties vanaf 22:00 uur.

Voorstellingen

Er geldt een algemene openingstijd van 05.00 uur tot 22.00 uur. Houd overal 1,5 meter afstand. In de theaterzaal van De Eendracht geldt een maximum aantal bezoekers van 100 personen. Een vaste zitplaats is verplicht. Een mondkapjesplicht (vanaf 13 jaar) geldt in De Eendracht. Het mondkapje kan af als u zit in het horecagedeelte, de theaterzaal of in één van onze andere ruimtes.

De Bibliotheek is open van 08:30 tot 17:00 uur

De Bibliotheek is zonder coronatoegangsbewijs toegankelijk tussen 08:30 en 17:00, maar het dragen van een mondkapje is verplicht (boven de 18 jaar). Bij activiteiten in De Eendracht is de Bibliotheek o.v. open tot 20:00 uur.

Kan ik jullie brochure ook online bekijken?

Bekijk onze brochure 2021-2022 van KunstLokaal & De Eendracht hier online.


Ik kan mijn e-ticket niet uitprinten. Wat moet ik doen?

U kunt uw e-ticket voor een voorstelling ook via uw smartphone laten controleren. Indien dit voor u niet mogelijk is, kunt u het bestand mailen naar info@eendracht-gemert.nl. Het ticket wordt dan voor u klaargelegd bij de theaterkassa.


Kan ik een e-ticket annuleren?

Ja, dat kan. U krijgt u een tegoedbon van De Eendracht, mits u uw kaartje(s) minimaal 1 dag voor de voorstelling bij de theaterkassa inlevert. Retourneren kan niet via de website.


Mijn vraag staat er niet bij...

Mail uw vraag naar info@eendracht-gemert.nl of bel (0492) 36 23 50.