veelgestelde vragen en antwoorden


Gaan alle activiteiten door i.v.m. het corona virus?

Ja, alleen gelden er sinds 12 november wat nieuwe regels:

LAATSTE NIEUWS CORONA VIRUS


algemene regels (update 27 november 2021 t/m 14 december 2021)

  • Het dragen van een mondkapje is bij binnenkomst verplicht (boven de 18 jaar)
  • Voor al onze activiteiten en bij voorstellingen vragen wij om een coronatoegangsbewijs (boven de 18 jaar).
  • 1,5 meter afstand bewaren is verplicht.
  • De Eendracht is om 17:00 uur gesloten voor alle activiteiten.

voorstellingen (update 27 november 2021)

Wij doen ons best om de middagtheatervoorstellingen in december 2021 op een veilige en prettige manier kunnen doorgaan met een vaste zitplaats met inachtneming van 1,5 meter afstand. Dat betekent een maximale zaalcapaciteit van 100 personen. Helaas zijn wij vanaf 17:00 gesloten voor alle activiteiten. Een pauzedrankje mag u bij voor aanvang van de voorstelling nuttigen of meenemen naar de zaal. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht bij onze voorstellingen omdat wij iedereen bij de ingang controleren op een verplicht coronatoegangsbewijs.

bibliotheek ((update 27 november 2021)

De Bibliotheek is zonder coronatoegangsbewijs toegankelijk tot 17:00 uur, maar het dragen van een mondkapje is verplicht (boven de 18 jaar).

activiteiten (update 27 november 2021)

Voor al onze voorstellingen en culturele activiteiten is een coronatoegangsbewijs nodig. Voor het volgen van een les, een cursus of een willekeurige andere activiteit boven de 18 jaar is een coronatoegangsbewijs wel verplicht. In principe zal de docent / verantwoordelijke dit bij aanvang van de eerstvolgende les controleren. Als u een geldig coronatoegangsbewijs heeft, hoeft u daarna in het lokaal geen mondkapje te gebruiken. Een mondkapje hoeft niet meer gedragen te worden tijdens de activiteit in een bepaalde ruimte, behalve bij een verplaatsing in de gangen, de foyer, toiletbezoek, en het verlaten van het gebouw, alleen daar is het dragen van een mondkapje verplicht.

Kan ik jullie brochure ook online bekijken?

Bekijk onze brochure 2021-2022 van KunstLokaal & De Eendracht hier online.


Ik kan mijn e-ticket niet uitprinten. Wat moet ik doen?

U kunt uw e-ticket voor een voorstelling ook via uw smartphone laten controleren. Indien dit voor u niet mogelijk is, kunt u het bestand mailen naar info@eendracht-gemert.nl. Het ticket wordt dan voor u klaargelegd bij de theaterkassa.


Kan ik een e-ticket annuleren?

Ja, dat kan. U krijgt u een tegoedbon van De Eendracht, mits u uw kaartje(s) minimaal 1 dag voor de voorstelling bij de theaterkassa inlevert. Retourneren kan niet via de website.


Mijn vraag staat er niet bij...

Mail uw vraag naar info@eendracht-gemert.nl of bel (0492) 36 23 50.