BELEVEN


uw theaterbezoek


LAATSTE NIEUWS CORONA VIRUS


algemene regels (update 27 november 2021 t/m 14 december 2021)

  • Het dragen van een mondkapje is bij binnenkomst verplicht (boven de 18 jaar)
  • Voor al onze activiteiten en bij voorstellingen vragen wij om een coronatoegangsbewijs (boven de 18 jaar).
  • 1,5 meter afstand bewaren is verplicht.
  • De Eendracht is om 17:00 uur gesloten voor alle activiteiten.

voorstellingen (update 27 november 2021)

Wij doen ons best om de middagtheatervoorstellingen in december 2021 op een veilige en prettige manier kunnen doorgaan met een vaste zitplaats met inachtneming van 1,5 meter afstand. Dat betekent een maximale zaalcapaciteit van 100 personen. Helaas zijn wij vanaf 17:00 gesloten voor alle activiteiten. Een pauzedrankje mag u bij voor aanvang van de voorstelling nuttigen of meenemen naar de zaal. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht bij onze voorstellingen omdat wij iedereen bij de ingang controleren op een verplicht coronatoegangsbewijs.

bibliotheek ((update 27 november 2021)

De Bibliotheek is zonder coronatoegangsbewijs toegankelijk tot 17:00 uur, maar het dragen van een mondkapje is verplicht (boven de 18 jaar).

activiteiten (update 27 november 2021)

Voor al onze voorstellingen en culturele activiteiten is een coronatoegangsbewijs nodig. Voor het volgen van een les, een cursus of een willekeurige andere activiteit boven de 18 jaar is een coronatoegangsbewijs wel verplicht. In principe zal de docent / verantwoordelijke dit bij aanvang van de eerstvolgende les controleren. Als u een geldig coronatoegangsbewijs heeft, hoeft u daarna in het lokaal geen mondkapje te gebruiken. Een mondkapje hoeft niet meer gedragen te worden tijdens de activiteit in een bepaalde ruimte, behalve bij een verplaatsing in de gangen, de foyer, toiletbezoek, en het verlaten van het gebouw, alleen daar is het dragen van een mondkapje verplicht.

parkeren

Parkeren is gratis op het terrein van De Eendracht. Voor mindervaliden zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. In september en oktober 2021 zijn er wegwerkzaamheden in de Sint Annastraat. Wij zijn dan altijd via één in- en uitgang bereikbaar. Houdt u rekening met extra tijd om een plekje te vinden.


garderobe

U kunt uw jas in de garderobe gratis ophangen. In principe is er geen toezicht.


pauzeconsumptie

Een aantal voorstellingen zijn inclusief pauzeconsumptie, dit staat dan vermeld op uw ticket. Indien er tijdens de voorstelling geen pauze is, kunt u de consumptie na afloop nuttigen. Bij kindervoorstellingen zit géén pauzeconsumptie inbegrepen.


stoelverhogers

Voor jonge kinderen zijn er een beperkt aantal stoelverhogers beschikbaar. Deze kunt u ophalen en inleveren bij beide ingangen van de theaterzaal.


mindervaliden

reserveringen
Mindervaliden kunnen in het theater speciale plaatsen reserveren, vooraan in de zaal (begane grond). In het gebouw is geen lift aanwezig. Neem voor reserveringen contact op met de theaterkassa, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Indien u rolstoelgebonden bent, geef dit dan s.v.p. aan bij uw reservering.

parkeren
Er zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

toilet
Er is een mindervalidentoilet beschikbaar op de begane grond, vlakbij de foyer.

drempels
Het gebouw is geheel drempelvrij.


foto's en filmopnamen

Het is niet toegestaan om tijdens voorstellingen foto’s, film- of geluidsopnamen te maken.


cadeaubon

Er zijn cadeaubonnen van De Eendracht verkrijgbaar, in elk gewenst bedrag. Pinnen is mogelijk.

inwisselen
Voor het inwisselen van cadeaubonnen kunt u terecht bij de theaterkassa, ook vóór aanvang van een voorstelling. Cadeaubonnen kunnen niet online ingewisseld worden.

landelijke cadeaubonnen/-kaarten
Het is helaas niet mogelijk om bij De Eendracht landelijke theatercadeaubonnen of -kaarten in te wisselen.