BELEVEN


uw theaterbezoek


LAATSTE NIEUWS CORONA VIRUS


Culturele locaties zijn open voor kunst- en cultuurbeoefening

Locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals KunstLokaal & De Eendracht zijn open voor alle vormen van beoefening. Het gebruik van mondkapjes is binnen verplicht vanaf 13 jaar. Er is geen publiek toegestaan en er moet 1,5 meter afstand worden gehouden. Voor volwassenen is gebruik van een coronatoegangsbewijs verplicht. De Bibliotheek is in principe bemand geopend tussen 14:00 en 17:00 uur en is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs. Er geldt een uiterlijke sluitingstijd voor alle locaties vanaf 22:00 uur.

Voorstellingen

Er geldt een algemene openingstijd van 05.00 uur tot 22.00 uur. Houd overal 1,5 meter afstand. In de theaterzaal van De Eendracht geldt een maximum aantal bezoekers van 100 personen. Een vaste zitplaats is verplicht. Een mondkapjesplicht (vanaf 13 jaar) geldt in De Eendracht. Het mondkapje kan af als u zit in het horecagedeelte, de theaterzaal of in één van onze andere ruimtes.

De Bibliotheek is open van 08:30 tot 17:00 uur

De Bibliotheek is zonder coronatoegangsbewijs toegankelijk tussen 08:30 en 17:00, maar het dragen van een mondkapje is verplicht (boven de 18 jaar). Bij activiteiten in De Eendracht is de Bibliotheek o.v. open tot 20:00 uur.

parkeren

Parkeren is gratis op het terrein van De Eendracht. Voor mindervaliden zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. In september en oktober 2021 zijn er wegwerkzaamheden in de Sint Annastraat. Wij zijn dan altijd via één in- en uitgang bereikbaar. Houdt u rekening met extra tijd om een plekje te vinden.


garderobe

U kunt uw jas in de garderobe gratis ophangen. In principe is er geen toezicht.


pauzeconsumptie

Een aantal voorstellingen zijn inclusief pauzeconsumptie, dit staat dan vermeld op uw ticket. Indien er tijdens de voorstelling geen pauze is, kunt u de consumptie na afloop nuttigen. Bij kindervoorstellingen zit géén pauzeconsumptie inbegrepen.


stoelverhogers

Voor jonge kinderen zijn er een beperkt aantal stoelverhogers beschikbaar. Deze kunt u ophalen en inleveren bij beide ingangen van de theaterzaal.


mindervaliden

reserveringen
Mindervaliden kunnen in het theater speciale plaatsen reserveren, vooraan in de zaal (begane grond). In het gebouw is geen lift aanwezig. Neem voor reserveringen contact op met de theaterkassa, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Indien u rolstoelgebonden bent, geef dit dan s.v.p. aan bij uw reservering.

parkeren
Er zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

toilet
Er is een mindervalidentoilet beschikbaar op de begane grond, vlakbij de foyer.

drempels
Het gebouw is geheel drempelvrij.


foto's en filmopnamen

Het is niet toegestaan om tijdens voorstellingen foto’s, film- of geluidsopnamen te maken.


cadeaubon

Er zijn cadeaubonnen van De Eendracht verkrijgbaar, in elk gewenst bedrag. Pinnen is mogelijk.

inwisselen
Voor het inwisselen van cadeaubonnen kunt u terecht bij de theaterkassa, ook vóór aanvang van een voorstelling. Cadeaubonnen kunnen niet online ingewisseld worden.

landelijke cadeaubonnen/-kaarten
Het is helaas niet mogelijk om bij De Eendracht landelijke theatercadeaubonnen of -kaarten in te wisselen.