BELEVEN


uw theaterbezoek


brochure 2023-2024 en start kaartverkoop

Onze brochure 2023-2024 komt uit op 13 juni 2023 en wordt huis aan huis verspreidt in Gemert-Bakel. De kaartverkoop van de meeste voorstellingen start ook op 13 juni 2023. De brochure ligt ook klaar om mee te nemen vanaf 8 juni in De Eendracht en bij KunstLokaal.

Bekijk nu onze brochure van KunstLokaal & De Eendracht hier online.


parkeren

Parkeren is gratis op het terrein van De Eendracht. Voor mindervaliden zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. In september en oktober 2021 zijn er wegwerkzaamheden in de Sint Annastraat. Wij zijn dan altijd via één in- en uitgang bereikbaar. Houdt u rekening met extra tijd om een plekje te vinden.

Alleen pinnen

In de Eendracht kun je vanaf medio 2020 alleen pinnen. De Eendracht neemt géén contant geld meer aan, en beschikt ook niet meer over contant wisselgeld.


garderobe

U kunt uw jas in de garderobe gratis ophangen. In principe is er geen toezicht.


pauzeconsumptie

Een aantal voorstellingen zijn inclusief pauzeconsumptie, dit staat dan vermeld op uw ticket. Indien er tijdens de voorstelling geen pauze is, kunt u de consumptie na afloop nuttigen. Bij kindervoorstellingen zit géén pauzeconsumptie inbegrepen.


stoelverhogers

Voor jonge kinderen zijn er een beperkt aantal stoelverhogers beschikbaar. Deze kunt u ophalen en inleveren bij beide ingangen van de theaterzaal.


mindervaliden

reserveringen
Mindervaliden kunnen in het theater speciale plaatsen reserveren, vooraan in de zaal (begane grond). In het gebouw is geen lift aanwezig. Neem voor reserveringen contact op met de theaterkassa, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Indien u rolstoelgebonden bent, geef dit dan s.v.p. aan bij uw reservering.

parkeren
Er zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

toilet
Er is een mindervalidentoilet beschikbaar op de begane grond, vlakbij de foyer.

drempels
Het gebouw is geheel drempelvrij.


foto's en filmopnamen

Het is niet toegestaan om tijdens voorstellingen foto’s, film- of geluidsopnamen te maken.


cadeaubon

Er zijn cadeaubonnen van De Eendracht verkrijgbaar, in elk gewenst bedrag. U kunt in de Eendracht alleen pinnen. Wij nemen geen contant geld meer aan.

inwisselen
Voor het inwisselen van cadeaubonnen kunt u terecht bij de theaterkassa, ook vóór aanvang van een voorstelling. Cadeaubonnen kunnen niet online ingewisseld worden.

landelijke cadeaubonnen/-kaarten
Het is mogelijk om bij De Eendracht de Podium-cadeaukaart in te wisselen: online bij het betalen, of aan de kassa.