BELEVEN


uw theaterbezoek


De Eendracht is open voor publiek, zonder coronatoegangbewijs.
Onze locatie is open voor publiek. Voor onze doorstroomlocaties zoals de bibliotheek of andere culturele activiteiten is geen coronatoegangsbewijs nodig.

Voorstelling met coronatoegangsbewijs.
Als u in De Eendracht een voorstelling bezoekt heeft u wel een coronatoegangsbewijs nodig. U hoeft dan geen 1,5 meter afstand te houden. Er zijn meerdere manieren waarop u een coronatoegangsbewijs kan krijgen: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs, of een bewijs dat u bent hersteld van corona.

Horeca met coronatoegangsbewijs.
Indien u iets besteld bij onze horeca vragen wij u om wel een coronatoegangsbewijs te tonen. Dat geldt ook voor een verblijf in de Foyer, die gerelateerd is aan onze horeca. Bij een voorstelling wordt u alleen bij de ingang gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs.

bovengenoemde maatregelen gaan in per 25 september 2021, wij volgen altijd de vastgestelde landelijke richtlijnen.

parkeren

Parkeren is gratis op het terrein van De Eendracht. Voor mindervaliden zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar. In september en oktober 2021 zijn er wegwerkzaamheden in de Sint Annastraat. Wij zijn dan altijd via één in- en uitgang bereikbaar. Houdt u rekening met extra tijd om een plekje te vinden.


garderobe

U kunt uw jas in de garderobe gratis ophangen. In principe is er geen toezicht.


pauzeconsumptie

Een aantal voorstellingen zijn inclusief pauzeconsumptie, dit staat dan vermeld op uw ticket. Indien er tijdens de voorstelling geen pauze is, kunt u de consumptie na afloop nuttigen. Bij kindervoorstellingen zit géén pauzeconsumptie inbegrepen. Er wordt gratis ranja geschonken.

Na de voorstelling iets drinken? Dat kan, u dient wel vooraf een plekje te reserveren met maximaal 4 personen aan een tafeltje. Wij bieden u een speciaal 'naborrel arrangement' aan. Reserveer via horeca@eendracht-gemert.nl of telefonisch 0492-362350.


stoelverhogers

Voor jonge kinderen zijn er een beperkt aantal stoelverhogers beschikbaar. Deze kunt u ophalen en inleveren bij beide ingangen van de theaterzaal.


mindervaliden

reserveringen
Mindervaliden kunnen in het theater speciale plaatsen reserveren, vooraan in de zaal (begane grond). In het gebouw is geen lift aanwezig. Neem voor reserveringen contact op met de theaterkassa, maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Indien u rolstoelgebonden bent, geef dit dan s.v.p. aan bij uw reservering.

parkeren
Er zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden beschikbaar.

toilet
Er is een mindervalidentoilet beschikbaar op de begane grond, vlakbij de foyer.

drempels
Het gebouw is geheel drempelvrij.


foto's en filmopnamen

Het is niet toegestaan om tijdens voorstellingen foto’s, film- of geluidsopnamen te maken.


cadeaubon

Er zijn cadeaubonnen van De Eendracht verkrijgbaar, in elk gewenst bedrag. Pinnen is mogelijk.

inwisselen
Voor het inwisselen van cadeaubonnen kunt u terecht bij de theaterkassa, ook vóór aanvang van een voorstelling. Cadeaubonnen kunnen niet online ingewisseld worden.

landelijke cadeaubonnen/-kaarten
Het is helaas niet mogelijk om bij De Eendracht landelijke theatercadeaubonnen of -kaarten in te wisselen.