10 jun
11 jun
2023
MusicalLokaal van KunstLokaal
Lang Leve de Koningin

Sara is niet blij. Totdat ze via Victor de wondere wereld van schaken ontdekt. In haar fantasie verdwijnt ze in het spel waar ze bevriend raakt met de witte koningin en de andere stukken…(groep kids A, B & tieners A) inclusief pauzedrankje.

11 jun
11 jun
2023
MusicalLokaal van KunstLokaal
Escape Room

Vier vrienden geven zich op voor een escape room. In dit spel moeten ze binnen zestig minuten zien te ontsnappen uit een kamer. Maar wat gebeurt er als de persoon die hen opsluit helemaal niet van plan is hen te laten gaan? (groep tieners B) inclusief pauzedrankje.

17
jun
2023
KLEINTJE BMT
Kleren maken de Keizer (4+)

In Kleren maken de Keizer zien we passie, liefde, hartstocht en adembenemende schoonheid. Dat gaat natuurlijk maar over één ding: kleding. Tenminste, als je het door de ogen van de Keizer bekijkt. Want de Keizer leeft voor nieuwe kleren. Printjes, strikjes, veertjes, glitters, zachte stof, unieke snit: als het maar speciaal voor hem gemaakt is. Wat zijn gezin of het volk doormaakt, dat ziet hij niet. Zijn hart gaat sneller kloppen van een nieuwe mantel of strik. Dát is echte liefde. Of... is echte liefde die van het meisje dat toevallig haar schoentje verloor en de prins op het witte paard die haar dat komt terugbrengen? Krijg jij het al helemaal warm? Dan zit je bij deze met Assepoester vervlochten bewerking van De Nieuwe Kleren van de Keizer goed!

Een schitterende musical voor jong en oud vol bekende melodieën en pakkende teksten, gespeeld door 45 talentvolle kinderen van Kleintje BMT, de jeugdgroep van BMT Producties.

24 jun
25 jun
2023
DansLokaal van KunstLokaal
Dansend door het Museum

De leerlingen van Danslokaal presenteren dit jaar een voorstelling waarbij ze zich laten inspireren door de grote kunstenaars van de wereld. De kleuren, de sfeer of het verhaal dat een kunstwerk verteld is leidraad geweest voor de zelfgemaakte choreografieën en zelfgekozen muziek. Graag nemen wij jullie mee in een voorstelling waarbij de verbinding tussen Dans en Kunst zich voor uw ogen ontvouwd op het podium. Kom, kijk, geniet en raak geïnspireerd door de (DANS)kunst! (inclusief pauzedrankje)

01
jul
2023
Kumpulan Gemert 2023
KUMPULAN Gemert 2023

kinderen t/m12 jaar gratis toegang.

Naast diverse artiesten zoals Diana Monoafra, Blue Velvet en Stanley, kunnen bezoekers ook kennismaken met de Indonesische dans. Marc Tierolf, een Indische kok en auteur van 'Het Indische Kookschrift van Oma Miet' kenners van de Indische keuken kijken hier al naar uit sinds 1958, het jaar dat Oma Miet in Batavia/ Jakarta stopte met haar catering. Shelly Lapré, een in Nederland geboren kunstenares maar haar bron ligt in voormalig Nederlands- Indië. Joost Wilgenhof is een journalist, audiodocumentairemaker en meesterverteller, hij duikt in de familiegeschiedenis en de beladen koloniale erfenis van de 'Ranchibaby's'. deze baby's zijn geboren onderweg van Indonesië naar Nederland per schip in 1950.

1 juli 2023, 14:00 €10.00

toegangsbewijs

Er zijn nog 684 plaatsen beschikbaar.

08 jul
09 jul
2023
Dansstudio Laura
Unstoppable

Unstoppable, Invincible, Powerfull en Confident. De rode draad van deze show. Alle leerlingen van Dansstudio Laura zullen hun danstalent laten tijdens deze gevarieerde show. Stijlen zoals hiphop, modern en contemporary zullen voorbijkomen. De allerkleinste danseresjes van 2 jaar in een roze rokje, maar ook de wedstrijdteams zullen deel uit maken van de show.

23
sep
2023
GERRIE SMITS
Naakt!

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Cabaretier Gerrie Smits is een sympathieke en openhartige Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die in zijn voorstelling ‘Naakt!’ zijn struggles deelt met als belangrijkste thema: vertrouwen. Hoe gaat hij na drie scheidingen met de vrijheid van zijn huidige open relatie om en de schaamte van zijn perfect Nederlands sprekende dochter rondom zijn eigen Brabants accent? Nadat hij de dood in de ogen gekeken heeft geniet hij ten volste van het leven en alle schaamteloze acties die daarbij horen.

Als cabaretier geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen, maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Leon van der Zanden leerde hem zijn comedytalent ten volste te gebruiken en heeft zijn tweede en huidige avondvullende show geregisseerd. Naast zijn voorstellingen is Gerrie Smits bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedyshows te zien.

23 september 2023, 20:15 €4.00

Zitplaats, inclusief drankje

30
sep
2023
BEYOND THE MUSIC
U2 - The Joshua Tree

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Stap in de wereld van de muzikale sensatie Beyond the Music en laat je meevoeren door hun indrukwekkende live show. Beleef de unieke en integrale uitvoering van U2's iconische album The Joshua Tree, uitgevoerd door een geweldige live band onder leiding van de charismatische frontman Nigel Connell. Maar dat is niet alles: ook een klassiek orkest en ons eigen popkoor Koskoier tillen de muziek naar ongekende hoogtes. Beyond the Music is ontstaan uit een diepe liefde voor muzikale grootheden en de wens om deze te eren op een spectaculaire manier. Het resultaat is een sublieme combinatie van hedendaagse rockmuziek met grootse orkestrale arrangementen, die de kern van het oorspronkelijke werk juist versterken. Het eerste eerbetoon gaat naar U2 en hun baanbrekende album The Joshua Tree.

Mis deze unieke belevenis niet!

30 september 2023, 20:15 €25.50

Zitplaats, inclusief drankje

07 okt
07 okt
08 okt
08 okt
2023
Jeugdtheater Carrousel
De redding van de zwevende oma | familie 6+

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Eefie en kleine Nina zijn door het dolle heen. Volgens een roddelblad verblijft de beroemde popster Izabel de Groot in De Korenwolf, het hotel van hun ouders. Ze zou zwaar in de put zitten en onderduiken voor de paparazzi. En hoewel hun ouders in alle toonaarden ontkennen, gaan de meiden samen met broer Joost op onderzoek uit. Al snel raken ze afgeleid door het bericht van oma, die op zolder woont, en staken ze hun onderzoek. Oma kan niet meer goed uit de voeten, zegt ze. Vooral de trap is lastig. Ze stelt voor te verhuizen naar een bejaardenhuis, dat zou voor iedereen beter zijn. Maar... dat kan zomaar niet: zij is het erelid van de bende van De Korenwolf! Daar steken de vier mede-bendeleden een stokje voor. Nina, Eefje, Joost en Pepijn verzinnen van alles om haar te laten blijven. En, ze krijgen hulp uit beroemde hoek.

7 oktober 2023, 14:00 €8.50

zitplaats

7 oktober 2023, 16:00 €8.50

zitplaats

8 oktober 2023, 14:00 €8.50

zitplaats

8 oktober 2023, 16:00 €8.50

zitplaats

20
okt
2023
THIJS VAN DE MEEBERG
Met de beste bedoelingen

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Met de beste bedoelingen gaat Thijs er met een gestrekt been keihard in, op zoek naar het antwoord op de vraag: hoe bewaak ik de vrede? In blinde paniek en met een slecht voorgevoel, maar met een nog dieper verlangen naar een samen gaat Thijs aan de slag! Stevig, lomp en als een ongeleid projectiel. Woede is het enige wat we nog gemeen hebben. Thijs nodigt je uit om samen met hem die woede iets meer te koesteren. Uiteraard met de beste bedoelingen. Dit is de vierde solovoorstelling van Thijs van de Meeberg. Hij wordt geroemd om zijn slimme verhaalstructuur en grote improvisatietalent. Een sympathieke, oprechte en vurige cabaretier die zijn publiek de hele avond blijft verrassen. Disclaimer: lijkt de ideale schoonzoon, maar is een losgeslagen idioot. Van de Meeberg is een vakman: hij ging bij de Slimste Mens roemloos kopje onder, maar maakte Maarten van Rossem hard aan het lachen. Dat is knapper dan winnen.

20 oktober 2023, 20:15 €18.50

Zitplaats, inclusief drankje

21
okt
2023
TANGARINE
Running in the Family

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Wat hebben The Everly Brothers, Bee Gees, The Jackson 5 en Tangarine met elkaar gemeen? Inderdaad! Het zijn allemaal broers en zussen die samen muziek maken. Arnout en Sander zijn bloedverwanten, ze delen hetzelfde DNA en klinken ook nog ’s hetzelfde. Ze zingen zoals alleen een eeneiige tweeling dat kan. ‘Samenzang, zó prachtig dat hij uit één mond lijkt te komen in plaats van uit twee’, schreef de Volkskrant. Tijdens het theaterconcert Running in the Family speelt Tangarine de mooiste liedjes van familieleden uit meer dan 60 jaar popgeschiedenis: van The Kinks tot Bee Gees en van The Beach Boys tot Oasis, afgewisseld met hun eigen, beste werk. De grote vraag is: hoe is dat nou om met je familie samen te werken? Met Running in the Family geeft Tangarine het muzikale antwoord.

21 oktober 2023, 20:15 €19.00

Zitplaats, inclusief drankje

27
okt
2023
HUUB STAPEL
Alleen Familie

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Na een sterrenregen van lovende recensies en uitverkochte zalen komt Huub Stapel terug met zijn succesvolle voorstelling Alleen Familie. De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde, en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt u, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens.

27 oktober 2023, 20:15 €26.50

Zitplaats, inclusief drankje

28
okt
2023
WIM DANIËLS
Filosofietsen

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Filosofietsen. Dat is de titel van de nieuwe voorstelling van Wim Daniëls. Het is een theatercollege, waarin de geschiedenis en ontwikkeling van de fiets centraal staan. Wim doet op verrassende en vermakelijke wijze de historie van de fiets uit de doeken en geeft antwoorden op vragen als: Wie is de uitvinder van de fiets? Waar komt het woord ‘fiets’ vandaan? Waarom vond men lange tijd dat vrouwen niet thuishoorden op de fiets? Hoe plak je een band? Wat is er mis met het vroeger zo populaire lied ‘Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel’? Wie was de eerste Nederlander die op de fiets de wijde wereld introk? Waarom zit de kettingkast rechts van het frame en de bel meestal links?

Een bezoek aan de voorstelling Filosofietsen maakt fietsen nog fijner. Een voorstelling voor iedereen die een fiets heeft.

28 oktober 2023, 20:15 €22.50

Zitplaats, inclusief drankje

04 nov
05 nov
09 nov
2023
Toneelgroep 't GAT
Hecastus

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Toneelgroep ’t GAT doet mee aan een internationaal theaterproject dat in het teken staat van de (Gemertse!) Gregorius Macropedius, ‘de grootste Latijnse toneelschrijver van de 16e eeuw’. ’t GAT heeft de eer om de Nederlandse versie te gaan spelen. ‘Hecastus’, Grieks voor ‘ieder mens’, gaat over een rijke jongeman die uitbundig geniet van het leven met zijn vele vrienden. Als hij hoort dat hij moet sterven, wil niemand hem bijstaan op zijn laatste reis. Hierdoor denkt hij na over wat werkelijk belangrijk is in het leven.

Natuurlijk wordt het script, door regisseur Maria van Deutekom, bewerkt en voorzien van een extra dosis actualiteit en humor. Het is immers een blijspel!

4 november 2023, 20:15 €12.50

zitplaats, inclusief drankje

5 november 2023, 20:15 €12.50

zitplaats, inclusief drankje

9 november 2023, 20:15 €12.50

zitplaats, inclusief drankje

17
nov
2023
CESAR ZUIDERWIJK
De Naakte Waarheid

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Na 50 jaar Golden Earring, met wereld hits als Radar Love, Twilight Zone en When the lady smiles, met ettelijke tours over de hele wereld, nu met zijn nieuwe band Sloper (samen met Mario Goossens, de drummer van Triggerfinger) en 5 solo theatervoorstellingen zijn er genoeg verhalen te vertellen, drumpartijen en solo’s te spelen. Van zijn allereerste drumstel van augurkenblikken tot het meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets, het staat er allemaal. Met de onmiskenbare drumhumor een programma voor jong en oud, vergeet vooral niet je stokken mee te nemen want je weet nooit wat er gaat gebeuren. Meet en greet en signeren na afloop.

17 november 2023, 19:30 €18.00

Zitplaats, inclusief drankje

18
nov
2023
THE WANDERERS
Play Elvis the Sun Sessions

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Ze komen zo’n beetje allemaal voorbij… die inmiddels iconische wereldhits van ‘The One and Only King.’ In een uniek, liefdevol en opvallend authentiek klinkend eerbetoon leggen The Wanderers vóór de pauze vooral de nadruk op Elvis’ Memphis-jaren en de aldaar ‘geboren’ Sun-sessions. In het tweede deel van de show nemen zij u mee op een denderende muzikale treinreis die maar niet ophoudt. Dan komen ook de grote wereldhits aan bod… van Heartbreak Hotel tot Blue Suede Shoes, van Hound Dog tot Jailhouse Rock en van gospel tot ballade. Het unieke geluid van Johan Struik (contrabas), Marc Burger (drums), Ron ‘Parelvet’ Smith (gitaar), Govert van der Kolm (toetsen) en zanger/gitarist Maarten Teekens is ongeëvenaard. en brengt u tijdens deze theatervoorstelling dichter bij Elvis dan u ooit voor mogelijk hield. Journalist en programmamaker Kees Thies vertelt u tussen de muziek door hartverwarmende Elvis-anekdotes, gelardeerd met bijzondere beelden.

18 november 2023, 20:15 €23.00

Zitplaats, inclusief drankje

24
nov
2023
FABIAN FRANCISCUS
Lekker Gezellig!

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Na twee zeer goed ontvangen shows is het tijd voor Fabian Franciscus zijn derde. Met zijn kenmerkende sympathiek, ontwapenende en vooral ook bange houding trotseert Fabian het leven. Niet met heel veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven natuurlijk zo heerlijk onvoorspelbaar en leuk! Toch? Nou ja, achteraf kun je maar beter om alles lachen, dat is wel zo gezellig. Of zoals Fabian het zou zeggen: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien... Kortom; een avondje keihard lachen met zijn allen, want dat is sowieso de beste oplossing en ook nog eens lekker gezellig!"

24 november 2023, 20:15 €18.00

Zitplaats, inclusief drankje

01
dec
2023
MARTIJN CRINS
Mesthoop

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Eindelijk is het zover. Veertien jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival won, speelt Martijn Crins zijn eerste solo. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is hij terug als cabaretier. In Mesthoop smijt Crins zich met plezier in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van onbeholpen vaderschap tot Alfons de Moppenman, van de Trojaanse Oorlog op de mavo tot aan een ode aan de anus. Alles komt voorbij. Mesthoop is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Geen braaf afgerond verhaal, maar een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?

1 december 2023, 20:15 €17.00

Zitplaats, inclusief drankje

08
dec
2023
THE BILLY JOEL EXPERIENCE
The Album Tour

KAARTEN ZIJN NU AL TE RESERVEREN

Een show waarbij het publiek bepaalt welke nummers de band speelt. Klinkt als muziek in de oren, toch? Alexander Broussard en 003 presenteren ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’. Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief. Als bezoeker bepaal je vooraf de setlist door op je favoriete nummers te stemmen via www.billyjoelexperience.nl/stemmen. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia en in theaters door het hele land – in mei speelden ze nog voor een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf TV-programma’s. En met succes bij het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ kregen ze een 9,2 van zowel publiek als jury.

09
dec
2023
ROB SCHEEPERS
Scheepers zet af (try-out)

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

2023 staat weer bol van het nieuws. Goed en slecht nieuws. Groot en klein. Fake en echt. Elke dag weer nieuws. Om knettergek van te worden. Zó veel nieuws, dat je je afvraagt of je al dat nieuws nog wel moet willen volgen. Word je niet veel gelukkiger als je het gewoon afzet? Wanneer je lekker in de tuin gaat werken, een goed gesprek voert, of de kroeg induikt? In ‘Scheepers zet af’ zet Rob zich af tegen de alsmaar groter wordende stroom aan nieuws.

9 december 2023, 20:15 €21.00

Zitplaats, inclusief drankje

24
jan
2024
DE GROTE HAAY
De Verrukkelijke Kinderbakshow (6+)

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Bakken is nog nooit zo hip geweest als nu. Taarten, cakes en koekjes worden steeds meer thuis gebakken en nu dus ook live in het theater! Thuisbakker Rutger van den Broek (eerste winnaar Heel Holland Bakt) en theatermaker Mark Haayema vertellen je alles over bakken: van graankorrel tot witte bloem en van melk tot een vette botercrème. Kees de Koekenbakker komt ook langs, hij zingt hits als: ‘Suiker, boter, bloem & ei’ en ‘De koek is op’. Wie kent ze niet. ‘De verrukkelijke kinderbakshow’ is een interactieve, vrolijke en educatieve show waarbij alle zintuigen geprikkeld worden door te ruiken, te proeven, te luisteren, te kijken en te voelen! Heb jij een brandende bakkersvraag? Stel ‘m gerust!

24 januari 2024, 15:00 €12.50

Zitplaats

02
feb
2024
CHRISTEL DE LAAT
En door!

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

En door! was voorheen het levensmotto van Christel de Laat. Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht, en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar liggend in de beugels van de gynaecoloog (die trouwens veel overeenkomsten vertoont met haar tandarts) realiseerde Christel zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen. In haar nieuwe voorstelling En door! is het daarom hollen of stilstaan. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af.

Kortom, typisch De Laat. En door!

2 februari 2024, 20:15 €25.00

Zitplaats, inclusief drankje

01
mrt
2024
TEUS NOBEL
After Hours

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Trompettist en Edison-winnaar Teus Nobel is een van de meest toonaangevende jazzmusici die ons land rijk is. Hij is in de afgelopen jaren bovendien productiever dan ooit! In rap tempo volgden de albums Journey Of Man (2019), Saudade (2019, bekroond met een Edison Award - Jazz Nationaal), Tanto Amor (2021), Pleasure Is The Measure (2021) en Human First (2023) elkaar op. In september 2023 volgt zijn inmiddels negende album: After Hours. Een bijzonder album, omdat Nobel voor het eerst een productie uitbrengt waarop hij de nadruk legt op de ‘American jazz standards’. Aanleiding is het 40-jarig jubileum van zijn favoriete Chet Baker trio album Someday My Prince Will Come (1983). Bovendien is het in september exact 20 jaar geleden dat dit album voor hem de instap in het verkennen van het jazzvocabulaire betekende. Hij dook destijds uitvoerig in het idioom en de klank van dit fenomenale trio, welke hem daardoor altijd erg dierbaar is gebleven. De bezetting waarmee hij naar Gemert komt is dan ook dezelfde als op het trio album van Chet Baker, namelijk met gitaar (Tim Langedijk) en contrabas (Thomas Pol). Een bezetting die prachtig ruimte biedt aan de melancholische, verstilde klanken die Baker zo kenmerkten. Maar uiteraard is er ook voldoende ruimte voor flinke swing!

1 maart 2024, 20:15 €20.50

Zitplaats, inclusief drankje

03
mrt
2024
STEVEN KÀZAN & JAMIE
Super Magic! (6+)

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Een betoverende ervaring voor de hele familie. Steven en Jamie, die je van diverse tv programma's of hun online video's kunt kennen, nemen je mee in een dynamische show vol humor, interactie en natuurlijk: magie: Super Magic! Voor aanvang tref je een aantal betoverende dingen aan in de foyer. Bij binnenkomst vindt je een schatkaart, waarmee je een speciaal item kunt opzoeken in het theater óf neem bijvoorbeeld als souvenir een foto bij de magische muur (en maak daarmee kans op een prijzenpakket!). Zoek daarna je stoel op en maak je klaar voor 60 minuten entertainment! Allerlei goocheltrucs, grappen, interactie met de zaal en nog veel meer.

Als de show is afgelopen is het nog niet klaar, want Steven & Jamie komen naar de foyer om met jou op de foto te gaan. Een onvergetelijk uitje voor het hele gezin. Super magic toch?!

3 maart 2024, 15:00 €12.50

Zitplaats

08
mrt
2024
MARTIJN KUIJTEN & BJORN VAN DER DOELEN EN RUUD VAN DEN BOOGAARD
Vergane Glorie

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Een ode aan de verstoteling! De onaangepaste, tegendraadse, kleurrijke en eigengereide figuren van onze provincie. De zonderlingen, genieën, kluizenaars en verschoppelingen van ons Brabantse land. Wat ze verbindt is dat ze afwijken van de norm. In onze geschiedenis kom je dorpsfiguren van allerlei pluimage tegen, die het op hun eigen manier deden. Die anders waren. En wij, Ruud van den Boogaard, Martijn Kuijten en Björn van der Doelen, breken daar als drie musketiers een lans voor. Een ode aan de afwijking!

8 maart 2024, 20:15 €15.50

Zitplaats, inclusief drankje

09
mrt
2024
MAARTEN WESTRA HOEKZEMA
Toen eindelijk alles lukte

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Haal alles uit het leven, want je leeft maar één keer! Daar geloofde Maarten heilig in. Tot hij op een dag, kijkend naar de zoveelste Netflix-reeks, besefte dat zijn leven maar de helft was van wat het had kunnen zijn. Hij nam een radicaal besluit: hij ging vol voor succes! En het lukte! Zijn zalen liepen vol, het geld stroomde binnen en er kwamen lovende recensies. Op een zondagochtend om 11 uur vond hij zichzelf terug in een jacuzzi van een Amsterdams tophotel, naast een dronken Amerikaanse investeerder. Hij dacht: hoe ben ik hier beland? Is dit niet een beetje te veel doorgeslagen? In Toen eindelijk alles lukte vraagt Maarten zich af wat ‘alles uit het leven halen’ betekent en waarom zo weinig mensen daarin slagen.

9 maart 2024, 20:15 €17.00

Zitplaats, inclusief drankje

16
mrt
2024
70’S UNPLUGGED
Songs for the Road 2023-2024

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Stap terug in de tijd en geniet van de mooiste popsongs uit de jaren zeventig tijdens het theaterconcert van The 70's Unplugged. Laat je meeslepen door de prachtige nummers over weggaan en thuiskomen, dromen, illusies en desillusies, van de grootste popartiesten van die tijd. De band weet als geen ander de pareltjes uit die tijd te vinden en brengt ze op een ambachtelijke en akoestische manier tot leven. Van Eagles tot Fleetwood Mac, van James Taylor tot John Denver, van Joni Mitchell tot Linda Ronstadt en nog veel meer. Als liefhebber van pure popmuziek is dit een avond die je niet wilt missen. Beleef de tijdloze nummers uit de jaren zeventig op een unieke en intieme manier, met The 70's Unplugged.

16 maart 2024, 20:15 €23.00

Zitplaats, inclusief drankje

22
mrt
2024
TOTO LIVE EXPERIENCE
Hold the line

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

TOTO Live Experience brengt de muziek van TOTO terug naar de Nederlandse theaters. Met hits als Rosanna, Hold The Line en Africa bezorgt deze band je een onvergetelijke live ervaring. De muziek van TOTO domineerde de hitlijsten in de jaren 80 en is na veertig jaar nog steeds ontzettend populair! Deze tribute band neemt je mee terug naar de jaren 80, waarbij ze elke fan en luisteraar zullen verrassen met de originele sound en feel van TOTO. Een avond vol herkenning met Toto Live Experience.

22 maart 2024, 20:15 €23.00

Zitplaats, inclusief drankje

23
mrt
2024
MONIQUE SMIT
Kidspop (2+)

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Monique Smit is niet meer weg te denken uit de kinderscene. Door de succesvolle albums en DVD van ‘2 Kleine Kleutertjes’ en de opvolger ‘KleuterPop’ groeien hele generaties op met haar aanstekelijke kinderliedjes. Vanaf dit najaar toert ze langs theaters door heel het land met een eigen spetterende theatershow: ‘KidsPop – Één groot feest’! Voor kids van álle leeftijden, maar in het bijzonder van 2 tot 8 jaar oud, brengt Monique een show boordevol thema’s zoals vakantie, verjaardag, school en familie. Hierin komen de grootste hits van haar eerdere kinderalbums voorbij, net als een aantal nieuwe, aanstekelijke liedjes die speciaal voor de theatershow gemaakt zijn. Dat belooft dus één groot feest te worden! Nadat de kids bijna een uur lang hebben gefeest, is er na afloop ruim gelegenheid om met Monique op de foto te gaan en de leukste KidsPop-aandenkens te bemachtigen.

23 maart 2024, 15:00 €12.50

Zitplaats

27
mrt
2024
MENEER MONSTER
Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft (2+)

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen. 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een hilarische slapstickvoorstelling van de makers van o.a. De Gruffalo en De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch.

Een fysieke, bijna woordeloze Meneer Monster productie voor 2+ en ouder over onrecht wat je aan wordt gedaan en of je gelijk halen vervolgens wel zo verstandig is.

27 maart 2024, 15:00 €11.00

Zitplaats

06
apr
2024
JEROENS CLAN
Korte metten

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Het grove muzikale zapcabaret van de jaren negentig is terug in een nieuw jasje. Fris, grofgebekt en met gestrekt been. Maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid, maar met een eigentijdse portie kwetsbaarheid. Gelukkig maar. Je mag er dus gewoon om lachen. Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ vol snelle scènes, rauwe nummers en nietsontziende grappen komt het cabarettrio Jeroens Clan nu met hun tweede programma Korte metten. Nóg sneller, nóg rauwer, en nóg nietsontzienderderder. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

6 april 2024, 20:15 €20.50

Zitplaats, inclusief drankje

13
apr
2024
GUIDO WEIJERS
Momentum

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

De zesde reguliere theatershow van Guido Weijers is pure, rauwe stand-up. Één man, één microfoon en kakelverse verhalen en grappen, inclusief de hoogtepunten uit Guido’s prime-video special voor Amazon. Op deze interactieve avond neemt de fremdkörper van het cabaret je mee in een reis door de tijd. Weijers overrompelt je met een tornado van humor en filosofie. Willen we niet allemaal het beste uit ons leven halen? Momentum creëren? Dat kan nu! Want nu is beter dan wachten en live is leuker dan online. Dus boek die kaarten! “Een storm van gedachten en grappen uit een onnavolgbaar brein.”

13 april 2024, 20:15 €28.00

Zitplaats, inclusief drankje

20
apr
2024
2000 UNPLUGGED
Top 2000 Sessions

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Deze viermans-formatie op gitaar, toetsen en percussie, brengt dé muziek die ons allen verbindt in een sfeervolle ambiance. Het is tevens een mooie gelegenheid om wat meer te weten te komen over Top 2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten. Geniet van veelal Engelstalige liedjes en een aantal Nederlandstalige liedjes van grote hits en meezingers. De muzikanten hebben speciale en verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingen meerstemmig. Een muzikale reis met nummers van o.a. Nirvana tot De Dijk, van Elvis tot Prince, van Danny Vera tot U2 of en van The Eagles tot Coldplay. Laat je verrassen en geniet van de heerlijke sfeer tijdens deze avond.

20 april 2024, 20:15 €21.50

Zitplaats, inclusief drankje

21 apr
21 apr
2024
ERNST, BOBBIE EN DE REST
De Vakantieshow!

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Ernst en Bobbie hebben vakantie, maar er gaat meteen van alles mis. Op weg naar de camping zijn ze verdwaald in het bos en Bobbie is ook nog hun tent vergeten mee te nemen… Als ze uiteindelijk bij de camping aankomen, is het overvol. Er is geen enkel plaatsje meer vrij voor Ernst en Bobbie. Gelukkig heeft Ernst de oplossing: Ernst en Bobbie worden het animatieteam van de camping! Maar of dat nou een goed idee is….?

De Ernst en Bobbie show is een belevenis voor het hele gezin. Naast alle grappen en grollen die Ernst en Bobbie maken en de bijzondere avonturen die ze beleven, kan iedereen uit volle borst meezingen met alle grote hits van het duo. Een theatervoorstelling waar jong en oud van gaat genieten.

21 april 2024, 14:00 €19.50

Zitplaats

21 april 2024, 16:00 €19.50

Zitplaats

25 mei
25 mei
2024
JUF ROOS
Een partijtje voor Gijs

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

Na het grote succes van de eerdere Juf Roos theatershows komt nu eindelijk de langverwachte, nieuwe theatershow van Juf Roos naar de theaters. De voorstelling heet ‘Juf Roos, Een partijtje voor Gijs’. Nederlands meest populaire Juf maakt een nieuw avontuur samen met Gijs. Deze nieuwe voorstelling is interactiever dan ooit: kinderen verzinnen, roepen en dansen mee op het toneel en natuurlijk zingt jong en oud mee met alle Juf Roos hits van de afgelopen jaren.

Wees er snel bij want voorstellingen van Juf Roos en Gijs zijn altijd zeer snel uitverkocht.

25 mei 2024, 14:00 €19.50

Zitplaats

25 mei 2024, 16:00 €19.50

Zitplaats

31
mei
2024
THIJS KEMPERINK EN ERWIN NYHOFF
Muiters! (reprise)

KOOP JE KAARTEN VANAF 13 JUNI

De liefde voor Schotland is wat hen bindt. Geluk en gezelligheid verkiezen zij allebei boven roem en geld. Beiden hebben hun wortels in Twente. De één is cabaretier, heeft al vier avondvullende programma’s gemaakt en heeft inmiddels opgetreden in elk buurthuis, podium en schouwburg in het oosten van Nederland. De ander is zanger, stond op Pinkpop en kreeg landelijke bekendheid door de finale van ‘The Voice of Holland’ te bereiken.

Thijs Kemperink (cabaretier) en Erwin Nyhoff (zanger) komen met een muzikaal theaterprogramma “Muiters!” dat alle emoties van het leven bevat. Tranen van ontroering, maar ook van het lachen. En alles wat daartussen zit! Laat u zich verrassen door deze samenwerking van twee mannen uit hetzelfde gebied en met totaal verschillende talenten. In 2022 stonden Thijs en Erwin ook samen in het theater met deze voorstelling, dat maakte naar meer, waardoor “Muiters!” nu terugkomt als reprise.

31 mei 2024, 20:15 €19.00

Zitplaats, inclusief drankje