De Eendracht Cultuurhuis – Programma ’16 ’17

PAUL HAENEN Haenen brengt Vreugde

PAUL HAENEN: Haenen brengt Vreugde

Vrijdag 19 november 2021, 20:15

Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Paul Haenen zelf beter leren kennen, maar ook kunnen genieten van zijn vaak scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en zelfs Bert. De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Paul Haenen, in welke hoedanigheid ook. Een eigenzinnige en vrolijke voorstelling!

Het is moeilijk om Haenen in een vakje te stoppen. Is het cabaret? Niet echt want zijn uitgangspunt is het verhaal en niet de humor. Is het journalistiek theater? Ook eigenlijk niet want hoewel hij via de kranten de actualiteit behandelt en soms vragen aan het publiek stelt is het te fantasievol om het journalistiek theater te noemen. Is het elke avond hetzelfde? Nee, hij vindt het leuk om het elke avond net weer iets anders te doen. Kortom: je moet hem gewoon zien en ondergaan. Feit is wel dat de meeste mensen vrolijker de zaal uitgaan dan ze erin zijn gegaan.

  • Bestel Kaarten
Klik op de winkelwagen om de voorstelling aan uw bestelling toe te voegen. De genoemde prijs is inclusief één pauzedrankje.
Datum Type plaats Prijs
19 nov. 2021 20:15 Zitplaats € 20.00

Ook in De Eendracht dit Seizoen

VAN HOORNE ENTERTAINMENT: Peppa Pig Live! - Schoolreisje naar het Strand
VAN HOORNE ENTERTAINMENT
LEONARD COHEN TRIBUTE BAND: I Can’t Forget Tour (reprise)
LEONARD COHEN TRIBUTE BAND
PAUL HAENEN: Haenen brengt Vreugde
PAUL HAENEN
FABIAN FRANCISCUS: Kleine Wereld
FABIAN FRANCISCUS
Percossa: Unplugged
Percossa
STERRIN SMALBRUGGE: Sterrin’s Reptielenreis!
STERRIN SMALBRUGGE