De Eendracht Cultuurhuis – Programma ’16 ’17

Niels Geusebroek Wildfire

Niels Geusebroek: Wildfire
Foto: Mike van den Toorn

Zaterdag 11 februari 2017, 20:15

Een nieuwe look, een nieuwe sound, kortom: een vernieuwde Niels Geusebroek. Na zijn eerste kennismaking met de theaters bij de 'Here Am I'-tour, die wegens succes werd verlengd met een reprise, komt Niels Geusebroek in 2017 terug naar de theaters. Met een geheel nieuwe voorstelling die luistert naar de titel 'Wildfire', naar zijn gelijknamige nieuwe (tweede) album als solo-artiest, waarbij de songs van dit album in een verrassende uitvoering zullen worden vertolkt. Niels vertelt met dit album zijn levensverhaal. Het valt op dat hij daarbij vaak zijn hoofd wat schuin houdt, alsof hij de wereld, vanuit een andere hoek bekijkt. Beschouwend als een man die in ontwikkeling is omdat de wereld nu eenmaal doorlopend verandert.

House of Reviews schreef eerder: “Deze singer-songwriter weet met zijn stem en muziek te overtuigen zonder capriolen uit te halen, ofwel puur en aangenaam.”

Klik op de winkelwagen om de voorstelling aan uw bestelling toe te voegen. De genoemde prijs is inclusief één pauzedrankje.
Datum Type plaats Prijs

Ook in De Eendracht dit Seizoen

MusicalLokaal - KunstLokaal: Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen?
MusicalLokaal - KunstLokaal
DansLokaal - KunstLokaal: BON APPETIT
DansLokaal - KunstLokaal
Karin Bruers en Nol Havens: Bruers Haalt Uit
Karin Bruers en Nol Havens
Van Hoorne Entertainment: De Kleine Zeemeermin De Musical (try-out)
Van Hoorne Entertainment
The Adele Project: Hello It's Me
The Adele Project
Jeugdtheater Carrousel: Kortjakje
Jeugdtheater Carrousel